UN PROJECTE SOCIAL / A SOCIAL PROJECT

L'Associació Obrador Xisqueta porta a terme un projecte d'economia social que neix amb la finalitat de pagar un preu just la llana dels pastors i pastores del Pirineu. Treballa l'aprofitament de la llana d’ovelles de raça Xisqueta. El resultat: la formació d'artesans i artesanes; el desenvolupament d'una artesania de qualitat 100% local, 100 % artesana d'innovació i la revalorització de l'ofici de pastor. Obrador forma part del Projecte Grípia, d'on sorgeix l'Escola de Pastors de Catalunya.

jueves, 5 de junio de 2014

Obrador Xisqueta participa al Festival Mini-Pop de Tarragona, en la seva fira Mini-Craft

[+ adelante en castellano]




I a partir de demà ens veiem al Minipop. Ens trobareu a la Fira Mini Craft. No us ho podeu perdre!!!!!! Paral·lelament als dies del Minipop, és a dir el 6, 7 i 8 de juny, la primera coca de la Rambla Nova estarà envaïda pel bon gust, el color i els detalls més preciosos per a petits i grans.

La segona edició de la fira Minicrafts inclou la participació d'una vintena d'expositors del nostre territori, i n'incorpora d'arreu de l'estat espanyol. Es tracta d'una oportunitat única per veure, en un aparador excepcional, un treball fet de manera artesana i amb molta dedicació.

Horaris: divendres de 17 a 22h / Dissabte de 10 a 22h / Diumenge d'11h a 20h




---

Y a partir de mañana nos vemos en Minipop. Nos encontrará en la Feria Mini Craft. No te lo puedes perder!! Paralelamente a los días del Minipop, es decir el 6, 7 y 8 de junio, la primera torta de la Rambla Nova estará invadida por el buen gusto, el color y los detalles más preciosos para pequeños y grandes. 

La segunda edición de la feria MINICRAFT incluye la participación de una veintena de expositores de nuestro territorio, e incorpora todo el estado español. Se trata de una oportunidad única para ver, en un escaparate excepcional, un trabajo hecho de manera artesanal y con mucha dedicación. 


Horarios: viernes de 17 a 22h / Sábado de 10 a 22h / Domingo de 11h a 20h.



No hay comentarios: